over ons
sluiten
0321 388 777

Ouder & Kind activiteiten in de Herfstvakantie

welzijn

Dronten

Op donderdag 20 oktober organiseert de werkgroep van Opgroeicafé Dronten een herfstspeurtocht voor kinderen tot 6 jaar. De kinderen gaan in het Wisentbos op zoek naar verschillende herfstafbeeldingen, en strepen deze af op hun kaart. De speurtocht start om 10.00 uur vanaf de Wistenweg 5a en is rond 11.30 uur afgelopen.

Deelname aan de speurtocht is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen is het raadzaam om je van te voren aan te melden via claudia.jansen@meerpaal.nl of telefonisch via 06 51 53 64 34. Aanmelden kan tot 18 oktober.

Swifterbant

Op dinsdag 18 oktober organiseert de werkgroep van het Opgroeicafe i.s.m. met VitaalOveral een kabouterspeurtocht voor kinderen tot 6 jaar uit gemeente Dronten. De tocht is ook geschikt voor wandelwagen, het gaat immers ook om ontmoeting tussen opvoeders. Tijdens de kabouterspeurtocht gaan de kinderen in het bos op zoek naar kabouteropdrachten. Tussendoor vinden er diverse beweegopdrachten plaats. De tocht eindigt bij een picknickplek waar koffie/thee genuttigd kan worden.

Tijd en locatie
Dinsdag 18 oktober van 09.30 uur – 11.00 uur. 09.30 uur verzamelen bij Dierenpark De Scharrelberg in Biddinghuizen.

Deelname aan de speurtocht is gratis. In verband met het beschikbare materiaal is het raadzaam om je van te voren aan te melden via claudia.jansen@meerpaal.nl of telefonisch via 06 51 53 64 34. Aanmelden kan tot 21 oktober.

 


De werkgroep van het Opgroeicafé Dronten/Swifterbant – bestaande uit De Meerpaal, FlevoMeer Bibliotheek, Home-Start, Kinderopvang Dronten en Icare Jeugdgezondheidszorg – hebben in het kader van ‘Samen gezond en sportief in jouw wijk’ verschillende activiteiten ontwikkeld waarbij zowel ouders als kinderen actief bezig zijn. Met dit project wordt getracht om zoveel mogelijk inwoners te betrekken bij het creëren van een gezonde leefomgeving. Meer informatie over dit project is te vinden op: www.samenactief.nl/samen-gezond-en-sportief/.

datum van publicatie: 11 oktober 2022