over ons
sluiten
0321 388 777

Oscars in De Meerpaal

film

Op 27 maart werden de Oscars uitgereikt. Op onze filmagenda staan een aantal prachtige kanshebbers (en winnaars). Kijk en oordeel zelf!

The Power of the Dog

The Power of the Dog met Benedict Cumberbatch is hartverscheurend, bloedstollend en aangrijpend. Deze film was dan ook niet voor niks genomineerd voor 12 Oscars en won degene voor beste regie! Geniet van deze filmtopper samen met onze Film & Flavour arrangementen.

Tijden & Tickets →

Belfast

Alles aan Belfast klopt: van de kleurrijke introductie van de Noord-Ierse arbeidersstad met Van Morrison’s deuntjes tot de contrastrijke beelden van Buddy en zijn familie. Nostalgie, angst en toekomstdromen in Kenneth Branaghs meest persoonlijke werk met 7 Oscarnominaties (winnaar in categorie beste originele scenario). Te zien in combinatie met onze Film & Flavour arrangementen.

Tijden & Tickets →

The Worst Person in the World

In Joachim Triers originele spin op het liefdesverhaal en de coming-of-age, zit een vrouw in de knoop met alle grote levensvragen. Hilarische én emotionele momenten, overtuigende rollen en onweerstaanbare muziek; wordt dit de ultieme millennial-film?

Tijden & Tickets →

Bekijk The Worst Person in the World in de bioscoop van De Meerpaal Dronten.

datum van publicatie: 23 maart 2022