over ons
sluiten
0321 388 777

Programma Open Lesweek

cursussen

Van 14 tot en met 19 september is het Open Lesweek bij De Meerpaal. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een kijkje nemen in de lesruimtes, maar ook gelijk meedoen. Muziek maken, tekenen, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren: alles is weer mogelijk in het nieuwe cursusjaar van De Meerpaal Academie. Het aanbod is gevarieerd en biedt voor elke doelgroep bijpassende cursussen. Professionele docenten zorgen voor aanbod op maat. Ook biedt De Meerpaal haar cursisten mogelijkheden om te schitteren op het podium of eigen werk te tonen bij exposities. Meedoen is de kunst!

BEKIJK EN DOWNLOAD HIER HET WEEKPROGRAMMA

Saxofoon 01 - Imre Kruis

89 verschillende cursussen
In het seizoen 2015-2016 biedt De Meerpaal, verdeeld over alle disciplines, maar liefst 89 verschillende cursussen. Behalve kunstzinnige lessen, biedt De Meerpaal nog veel meer, zoals biljartles, bridgeles, bingo, creaclub, jeu de boules, koersbal en seniorengym. Er zijn activiteiten en lessen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Open Lesweek
In de open lesweek van 14 t/m 19 september zijn alle deuren geopend, kan men kijken, vragen stellen en meedoen. Het complete programma is te vinden op www.meerpaal.nl. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen via activiteiten@meerpaal.nl of (0321) 388 777.

datum van publicatie: 10 september 2015