over ons
sluiten
0321 388 777

Meerpaal producties op 29 juni: voorstellingen van Theaterschool KARAKTER

theater

Theaterschool KARAKTER presenteert op zaterdag 29 juni verschillende eindproducties. 

Musicalklas Jeugd en Jongeren
De Jeugd en Jongeren van Theaterschool KARAKTER hebben onder leiding van professionele regisseurs gewerkt aan een eindmusical. De Musicalklas Jeugd speelt ‘Petra en de Wolf’, een verfrissende bewerking van het bekende muzikale sprookje. De Musicalklas Jongeren nemen het podium over met een spannend verhaal dat zich afspeelt in een vervallen attractiepark. Het is er duister, leeg en verlaten. Of toch niet? Beleef beide voorstellingen op één middag! Bestel hier je tickets!

Productiegroep Musical Spelen “Break Out”
Wat als de muren van jouw gevangenis zijn veranderd in een kooi van veiligheid?

Wanneer een groep gevangen Westerlingen op een dag wakker wordt, zijn hun bewakers verdwenen en staan de poorten naar buiten wagenwijd open. In plaats van direct te vertrekken, ontstaat er een discussie over waar het veiliger is: binnen de muren van de gevangenis of daarbuiten, waar niemand weet wat ze te wachten staat. Bestel hier je tickets!

Lijkt het jou ook leuk om op een podium te staan? Wil jij kijken of het theatervak iets voor jou is? Klik hier voor alle theatercursussen die De Meerpaal het aankomend seizoen aanbiedt! Wie weet schitter jij volgend jaar net als deze toppers op het podium van onze Grote Zaal!

datum van publicatie: 27 juni 2024