over ons
sluiten
0321 388 777

KidsMiX in de zomervakantie!

welzijn

In de zomervakantie organiseert De Meerpaal weer drie KidsmiX dagen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. ’s Morgens zijn er verschillende en afwisselende activiteiten. In de middag gaan de kinderen naar de bioscoop. De dag start om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Elke KidsmiX dag bevat andere activiteiten en andere films:

Dinsdag 19 juli 2022
Ontwerp je initialen in een sculpture blok. Zoek jij nog coole versiering voor je kamer? Tijdens deze workshop leer je hoe je van een blok vormschuim jouw initialen kan maken. Volg de goochelworkshop en laat iedereen versteld staan met verbazingwekkende trucs. Daarnaast is er ruimte voor sport en spel. Wat we precies gaan doen verklappen we nog niet.

Film: De Allergrootste Slijmfilm. Indy (Bibi) is terug in de Allerlaatste, Allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt!

Dinsdag 26 juli 2022:
De reptiel experts van Dragon Dronten komen langs en nemen exotische dieren mee. Sla de spijker op z’n kop en bouw er op los tijdens de timmerclub. Daarnaast is er ruimte voor sport en spel. Wat we precies gaan doen verklappen we nog niet.

Film: Silverstar. Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestars zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee.

Dinsdag 2 augustus 2022:
Volg de goochelworkshop en laat iedereen versteld staan met verbazingwekkende trucs. Sla de spijker op z’n kop en bouw er op los tijdens de timmerclub. Daarnaast is er ruimte voor sport en spel. Wat we precies gaan doen verklappen we nog niet.

Film: De Legende van Samoerai Henk. De vrolijke hond Henk droomt van een leven als samoerai in een land waar katten de baas zijn. Terwijl alle katten hem wantrouwen, neemt Jimbo, ooit een grote samoerai, Henk met veel tegenzin onder zijn hoede. Samen moeten ze vechten om hun stad te beschermen tegen de gevreesde generaal.

Aanmelden
Kinderen die graag willen meedoen met KidsmiX kunnen zich aanmelden via het Serviceplein in De Meerpaal. Let op: inschrijven kan tot en met 15 oktober en kaarten kosten € 15,00. Met De Pas van Dronten zijn tickets verkrijgbaar voor € 12,50. Reserveren kan alleen aan de balie op het Serviceplein. Let op: Vol = Vol!

datum van publicatie: 22 juni 2022