over ons
sluiten
0321 388 777

Doe mee aan de Urban Trail Dronten op zondag 30 juni!

algemeen

De Meerpaal en Sport in Dronten organiseren de tweede editie van Urban Trail Dronten.

 

Ga zondag 30 juni, hardlopend op ontdekking mét en door Dronten!

Houd je van wandelen of hardlopen en ga je graag een uitdaging aan? Dan is De Meerpaal Urban Trail Dronten wat voor jou! Een recreatieve run voor ervaren of beginnende lopers, iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen.

Het is meer dan een gewoon (hard)loopevenement. Door de unieke route, is het een beleving. Vanaf De Meerpaal loopt de route langs unieke plekken en door gebouwen in Dronten heen. De finish vindt plaats in De Meerpaal, waar iedereen welkom is om deelnemers aan te moedigen als ze over de finish komen. De Urban Trail Dronten is geen wedstrijd waarbij winnen centraal staat. Het gaat om het meedoen, het plezier en de uitdaging van het lopen en het ontdekken van ons dorp. Er zijn drie categorieën: 3 kilometer wandelen (speciaal voor de ongetrainde wandelaar), 8 km hardlopen of 8 km wandelen. In totaal kunnen 500 deelnemers meedoen.

Schrijf je nu in!

De online inschrijving is geopend via meerpaal.nl/urban-trail-dronten. Wie hulp nodig heeft bij het inschrijven, kan terecht op het Serviceplein in De Meerpaal.

Een (hard)lopende beleving

Joppe Ketting, buurtsportcoach van De Meerpaal / Sport in Dronten is de grote motor achter deze sportieve activiteit. “We willen mensen in beweging brengen. Door een mooie en unieke route uit te stippelen, kunnen deelnemers op een sportieve manier kennis maken met bijzondere locaties in Dronten. En dat is met hulp van vele partijen gelukt. De deelnemers lopen en rennen letterlijk door diverse gebouwen. We zijn blij met de medewerking van alle organisaties, en vrijwilligers. Het wordt een run van en voor Drontenaren.”

De Organisatie

De Meerpaal Urban Trail Dronten is een initiatief van De Meerpaal / Sport in Dronten. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Coloriet, Gym Inn, Brandweer Dronten, Keje Horren en Raamdecoratie, Roeivereniging RVD ’17 , t’ Dok  / Optisport, en het Huis van de Gemeente Dronten

 

 

datum van publicatie: 17 mei 2024