over ons
sluiten
0321 388 777

Schrijf je nu in voor onze nieuwe cursussen

cursussen

Altijd al iets nieuws willen leren? Schrijf je dan in voor het nieuwe cursusjaar van De Meerpaal. Er valt in het nieuwe seizoen 2023/2024 – dat in september start – weer veel te leren op het gebied van muziek, dans, theater en beeldend. In al deze disciplines is er een breed lesprogramma, inclusief een aantal nieuwe cursussen zoals een Koperblazersensemble, Kleuterswing, ShowMusical Dance,  De taal van beeld en Ruimtelijk vormen.

Alle lessen worden gegeven door professionele docenten. Of je nu een beginner bent of al gevorderd. Of je een korte cursus wil volgen of een jaarcursus. Er is voor ieder wat wils. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. In De Meerpaal kun je in een inspirerende omgeving leren en creëren.

Inschrijven

Enthousiast geworden? Schrijf je in via meerpaal.nl/cursussen of via het Serviceplein. Heb je hulp nodig bij het kiezen van of inschrijven voor een cursus? Bel 0321 388 777,  mail naar activiteiten@meerpaal.nl of loop even langs op het Serviceplein.

Let op: het aanbod welzijnsactiviteiten (buurtinitiatieven) voor 2023/2024 wordt op een later moment bekend gemaakt.  

Open Dag 3 juni

Tijdens de Open Dag op zaterdag 3 juni zetten we van 13.00 tot 17.00 uur onze deuren voor je open om de leslokalen en faciliteiten te bekijken en docenten te ontmoeten. De ideale gelegenheid om al wat kunstvormen uit te proberen en meer te weten te komen over lesmethodes en het aanbod. En je in te schrijven voor een cursus of aan te melden voor een proefles. Prikkel je zintuigen en doe mee. Want meedoen is kunst.

 

datum van publicatie: 8 mei 2023