over ons
sluiten
0321 388 777

Film & Flavour: Dalva

film

Geniet op donderdag 20 juli en vrijdag 21 juli weer van onze heerlijke Film & Flavour-arrangementen in combinatie met Dalva. Dit aangrijpende regiedebuut van Emmanuelle Nicot vertelt het verhaal van Dalva die alleen woont met haar vader. Tot de politie hun huis op een avond binnenvalt, en haar onder jeugdbescherming plaatst.

Dalva is niet zoals andere twaalfjarige meisjes. Ze gedraagt en kleedt zich als een volwassen vrouw, en snapt totaal niet waarom ze zo ruw van haar vader werd weggerukt. Met hulp van haar kamergenoot Samia en haar begeleiders in de opvang zal Dalva moeten leren om weer kind te worden. Gaandeweg begint ze dankzij hen te begrijpen dat de liefde die ze met haar vader deelde niet was wat ze dacht, en dat ze een heel ander trauma te verwerken heeft dan de plotselinge breuk.

Dalva is het verpletterende regiedebuut van Emmanuelle Nicot, die na de wereldpremière in Cannes alom geprezen werd voor de subtiele en oprechte manier waarop ze een zeer shockerend onderwerp heeft verfilmd.

Film & Flavour-arrangementen:

Film & Flavour: wijn (do 20 juli)
Film + wijn (of ander drankje) en bijpassend wisselend borrelplankje.
Start film: 18.45 uur (borrel vindt achteraf plaats).

Tickets →

Film & Flavour: koffie (vr 21 juli)
Film + koffie of thee en een lekkernij.
Aanvang koffie: 09.45 uur.
Start film: 10.30 uur.

Tickets →

Film & Flavour: lunch (vr 21 juli)
Film + tweegangenlunch (soep van de chef en broodje van de maand) en drankje.
Aanvang lunch: 12.00 uur.
Start film: 13.30 uur.

Tickets →

 

datum van publicatie: 15 juni 2023