over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal organiseert sportieve middag voor kinderen in de kerstvakantie

welzijn

De Meerpaal Welzijn organiseert in de kerstvakantie een leuke, en gratis activiteitenmiddag voor jeugd in Dronten-West. Op vrijdag 5 januari van 14.00 tot 16.00 uur is er in Sportzaal De Beurs een grote stormbaan en zijn daar leuke sport en spel activiteiten. Deze middag wordt georganiseerd voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Ze kunnen gewoon langskomen en hoeven zich dus niet vooraf aan te melden.

Bewegen en verbinden
De deelnemers rennen en vliegen met meerdere tegelijk over de grote stormbaan en kunnen ook de strijd met elkaar aangaan. De jongerenwerkers en buurtsportcoaches van De Meerpaal organiseren deze activiteit samen. “Steeds meer jeugd komt niet aan de beweegnorm. Door activiteiten als deze stimuleren wij deze doelgroep om in beweging te komen. Ook is er voldoende ruimte om in contact te komen met elkaar en met ons”, vertelt Stefan Zuidema, jongerenwerker bij De Meerpaal. De kinderen bepalen grotendeels zelf wat ze die middag nog meer gaan doen. Ze kunnen bijvoorbeeld in een ander gedeelte van de sportzaal spelletjes doen met hoepels of voetballen.

Meer informatie
Wil je meer weten over de activiteitenmiddag? Stel je vraag of vragen dan aan Stefan Zuidema, door een e-mail te sturen naar: stefan.zuidema@meerpaal.nl.

datum van publicatie: 28 december 2023