over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal organiseert proefles Kleutermuziek

cursussen

Vanaf vrijdag 29 oktober geeft muziekdocent Wim van Lenthe de cursus Kleutermuziek in De Meerpaal. Kleuters kunnen de eerste les gratis aansluiten. In de lessen Kleutermuziek leren kinderen spelenderwijs om te gaan met de muzikale verschillen zoals langzaam, snel of hoog, laag en hard of zacht. De kinderen zingen, dansen, spelen op muziekinstrumenten en worden meegenomen in hun fantasie door dierenliedjes en muziekjes. Ouders worden regelmatig uitgenodigd voor een miniconcertje.

Wim van Lenthe is de veelzijdige docent die de lessen geeft. Hij geeft muziekles op basisscholen, speelt orgel en is dirigent van verschillende koren. Hij zegt dat plezier in muziek maken voorop staat in zijn lessen. ‘Ik vind het geweldig om te zien hoe verwachtingsvol kinderen binnen komen voor hun eerste muzieklessen. Ik wil kinderen enthousiast maken voor muziek!’

Meer info
De 1e les vindt plaats op vrijdag 15.45 tot 16.25 uur. Schrijf je in voor de cursus of meld je aan voor een proefles via meerpaal.nl/kleutermuziek. Bij voldoende inschrijvingen volgen er na de 1e les op 29 oktober nog 9 lessen.

datum van publicatie: 14 oktober 2021