over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal organiseert Expositie Open Kunstprijs 2023

cursussen

De Meerpaal houdt vanaf woensdag 29 november een expositie op het binnenplein in het kader van de Open Kunstprijs 2023. Het thema rond die prijs dit jaar is ‘De Schoonheid van imperfectie’. Bijna 50 kunstenaars hebben een kunstwerk ingezonden.

Jury- en publieksprijs
De ingezonden werken worden door een vakkundige onafhankelijke jury beoordeeld. Die jury, bestaande uit kunstenaars en kunstvakdocenten, bepaalt wie de winnaar wordt en voorziet iedere deelnemer van een rapport met feedback. Daarnaast is er ook nog een publieksprijs. Bezoekers vullen hiervoor bij de expositie een stembriefje in om mee te bepalen wie deze prijs wint. Het inleveren van de stem kan tot en met woensdag 6 december. De bekendmaking van beide prijzen is op vrijdag 8 december vanaf 17.00 uur.

Bezoek de expositie
De expositie is gratis te bezoeken en duurt tot en met zondag 14 januari volgend jaar. Je bekijkt de kunstwerken tijdens onze openingstijden. Op de dagen dat er evenementen zijn is de expositie gesloten. Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van één van de kunstwerken, neem dan contact op met Linda Dekker, coördinator beeldende kunst: linda.dekker@meerpaal.

datum van publicatie: 28 november 2023