over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal kijkt terug op geslaagde Open Lesweek

cursussen

Niet alleen kijken, maar vooral ook doen: dat was het motto tijdens de open lesweek van De Meerpaal Academie. “Na een jaar waarin vooral heel veel niet mogelijk was, wilden we deze week juist laten zien wat er allemaal weer wél mogelijk is”, aldus Mariëlle Mud, docent en coördinator bij De Meerpaal Academie. “We openden onze deuren en mensen konden vrijblijvend kijken of meedoen met de verschillende lessen” Met circa 120 bezoekers kijkt De Meerpaal terug op een zeer geslaagde week.

Met name de muzieklessen op woensdagmiddag werden drukbezocht. Ouders reageerden enthousiast op de mogelijkheid om zo een kijkje te nemen bij verschillende lessen. Mariëlle: “Vaak zijn ouders in het dagelijks leven al ontzettend druk en is de drempel daarom hoog om bij verschillende lessen te kijken. Op deze manier krijgen ze met één bezoekje aan De Meerpaal een goed beeld van de verschillende lesopties.” De populairste lessen van afgelopen week waren de kindercursussen Muziek op Schoot, Kinderkunst, Peuterdans en de musicallessen. Zangdocent Floor Stappers lacht: “Kinderen reageerden na afloop van de les zelfs met termen als ‘is het nu al afgelopen? Ik wil nog even door’ en ‘kan ik hier blijven wonen?’. Dan voelt mijn les als meer dan geslaagd.” Het Dans Lab, voor bovengemiddeld getalenteerde dansleerlingen, trok zelfs bezoekers van buiten Dronten.

Gevarieerd aanbod

Het aanbod van De Meerpaal Academie is gevarieerd en biedt voor elke doelgroep bijpassende cursussen. Ook biedt De Meerpaal haar cursisten verschillende mogelijkheden om te schitteren op het podium of eigen werk te tonen bij exposities. Liefhebbers kunnen vrijblijvend een gratis proefles aanvragen bij een les naar keuze. Kijk voor meer informatie en het volledige lesaanbod op www.meerpaal.nl/cursussen.

datum van publicatie: 13 september 2021