over ons
sluiten
0321 388 777

Dag van de Mantelzorg

welzijn

Vrijdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Binnen het thema “Laat je zien!” heeft de organisatie, bestaande uit De Meerpaal Welzijn, InteraktContour, Mantelkring en Vraagelkaar, een mooi en inspirerend programma in elkaar gezet. Deze dag speciaal voor mantelzorgers start om 9.30 uur met het VraagElkaarCafé en is rond 16.00 uur afgelopen. Deelname aan deze dag is geheel gratis.

Tijdens het VraagElkaarCafé kan men kiezen uit verschillende cafés, zoals het Praat- en Spelcafé, het Haak- en Breicafé, het Kookcafé en het Fitcafé. Om 13.30 uur start het middagprogramma met daarin een interactieve voorstelling van het Terugspeeltheater Amsterdam. De middag wordt afgesloten met een high tea, gesponsord door lokale ondernemers.

Mantelzorgcompliment

Tijdens de Dag van de Mantelzorg komt ook uitgebreid het ‘Mantelzorgcompliment’ aan bod. Iedere mantelzorger in Dronten heeft namelijk recht op het Mantelzorgcompliment t.w.v. € 80,-. Deze blijk van waardering is nieuw in de gemeente Dronten en is vanaf de Dag van de Mantelzorg beschikbaar op de Pas van Dronten. Met deze waardering wil de gemeente laten blijken hoe onmisbaar mantelzorgers zijn.

Aanmelden

Zorgt u intensief voor een naaste, een buur of vriend? Dan bent u als mantelzorger van harte welkom op deze dag in De Meerpaal. Aanmelden kan per e-mail naar mantelzorgdronten@meerpaal.nl. Graag horen we of u de hele dag aanwezig kunt zijn of slechts een gedeelte. Voor het ochtend programma dient u zich apart op te geven via vraagelkaar.nl/cafe of telefonisch via 0321 314 803. Graag bij aanmelding voor het VraagElkaarCafé uw café-voorkeur vermelden. Voor vragen kunt u bellen met 06  514 03 994. Opgeven kan nog tot 3 november.

datum van publicatie: 26 oktober 2017