over ons
sluiten
0321 388 777

Dag van de Mantelzorg in De Meerpaal

welzijn

Donderdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Binnen het thema “Mantelzorg doe je samen” heeft de organisatie, bestaande uit De Meerpaal Welzijn, Mantelkring, Interakt Contour, Coloriet en Vraag Elkaar, een mooi en inspirerend programma in elkaar gezet. Deze dag speciaal voor mantelzorgers start om 10.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. Deelname aan deze dag is geheel gratis.

Joke Alberts, de kersverse ambassadrice van Mantelkring, en Koos Alberts, bekend van het Nederlandse levenslied, vertellen in een indrukwekkend verhaal de situatie waarin Koos terecht kwam na zijn auto-ongeluk. Tijdens de lunch is er een Rad van Fortuin met prijzen. Deze zijn beschikbaar gesteld door Ladies Circle. Na de lunch vindt er een inspirerende workshop plaats van Vraag Elkaar. Vervolgens kunnen deelnemers kiezen uit verschillende Vraag Elkaar Café’s waaraan ze willen deelnemen: een verwencafé, een zangcafé, een crea-café, een ICT-café en een schrijfcafé. De middag wordt afgesloten met een high tea, gesponsord door lokale ondernemers als Goody’s Kringloopwinkel, Triade Dorpsboerderij, Dagbesteding van Interakt Contour, Bakker Prins, Bakker Bart en Jamin.

Aanmelden
Zorgt u intensief voor een naaste, een buur of vriend? Dan bent u als mantelzorger van harte welkom op deze dag in De Meerpaal. Aanmelden kan per e-mail naar mantelzorgdronten@meerpaal.nl. Graag horen we meteen naar welk Vraag Elkaar Café uw voorkeur gaat. Voor vragen kunt u bellen met 06  20 49 04 10. Let op: vol is vol. Aanmelden kan tot 15 oktober.

datum van publicatie: 10 oktober 2016