over ons
sluiten
0321 388 777

Bianca Kok wint fotowedstrijd ‘Lichtjesoffensief’ van De Meerpaal

algemeen

De Meerpaal was de afgelopen weken kleurrijk verlicht om als middelpunt van Dronten kracht en warmte uit te stralen. Aan dit lichtjesoffensief werd een fotoactie gekoppeld waarbij de mooiste foto werd beloond met een theatercheque. Winnares Bianca Kok nam dinsdag 25 januari haar cheque in ontvangst. “Ik fotografeer al jaren en zag de fotowedstrijd voorbij komen op social media. Die kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan”, vertelt ze lachend. “Ik heb de oranje boog op het plein voor De Meerpaal gebruikt als een leuke omlijsting. Door de lampjes in de boog kwam de regen extra mooi naar voren.” Alle ingezonden foto’s zijn te zien op het Serviceplein in De Meerpaal.

De ingestuurde foto van Bianca kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. “Haar foto sprak ons allemaal het meeste aan omdat ze de situatie ‘licht in donkere tijden’ ontzettend mooi in een beeld had gevangen”, aldus Janien van den Brink, medewerker Marketing & Communicatie bij De Meerpaal. “Zelfs de regen en de weerspiegeling ervan wist ze duidelijk vast te leggen waardoor de kleuren eruit sprongen.” Als winnares van deze fotoactie won Bianca een theatercheque ter waarde van € 40,00 die ze kan inzetten voor een voorstelling in De Meerpaal. Bianca: “Toen ik meedeed aan de wedstrijd had ik al bedacht dat als ik zou winnen ik mijn moeder zou meenemen naar de voorstelling van Johan Derksen. We kijken er erg naar uit!”

Gezonde leefstijl

De fotoactie was niet alleen een uitnodiging voor inwoners om een kijkje te nemen bij De Meerpaal in het donker, maar was ook naar aanleiding van een oproep vanuit de werkgroep ‘Gezonde Leefstijl’ om Drontenaren in deze lastige tijden in beweging te houden. Doordat veel sporten niet mogelijk waren, werd er volop gezocht naar alternatieve bewegingswijzen. Middels deze fotoactie werden Drontenaren uitgedaagd om meteen een flinke wandeling te maken.

datum van publicatie: 27 januari 2022