over ons
sluiten
0321 388 777

Audities DansLab

cursussen

Bij DansLab ga je naar de next level. Ga de uitdaging aan en ontdek de danser en maker in jezelf. Gemotiveerde jongeren (13 t/m 18 jaar) die plezier hebben om zichzelf te ontwikkelen als individu en als groep de uitdaging aan willen gaan.

Naast de wekelijkse les van 60 minuten wordt er ook een randprogramma georganiseerd voor verder verdieping en verbreding. Denk aan het bezoeken van een voorstelling, een Open Dag, en optredens binnen en buiten de Meerpaal. Per seizoen wordt dit met inspraak van de leerlingen vastgelegd.

Workshops en audities

Er zijn diverse gratis workshops om kennis te maken met deze lesvorm op zaterdag 3 juni 2023 van 14:45 – 15:15 uur, donderdag 8 juni 2023 van 17:30 – 18:30, donderdag 15 juni 2023 17:30 – 18:30 uur.

Doormiddel van een auditie wordt er gekeken of deze lesvorm en het danstechnisch niveau passend is. Deze auditie workshop vindt plaats op donderdag 22 juni 2023 van 17:30 -18:30 uur.

Ben jij de gepassioneerde danser die houdt van een uitdaging? Kom dan kennismaken en auditie doen voor DansLab.

Opgeven doe je door te mailen naar activiteiten@meerpaal.nl.

Aanmelden voor het nieuwe cursusjaar doe je hier.

 

Uitgevlogen

Na 5 jaar DansLab is de eerste lichting inmiddels uitgevlogen. De helft van de dansers heeft een plek gevonden op dansvooropleidingen en dansacademies (Fontys, Artez en Theater en Dans in Amsterdam).Vanaf volgend seizoen is het weer mogelijk om te starten met deze les! Let op: deze les is een aanvulling op je huidige danstraining.

“De passie voor dans spat van de groep af!”
Het is een zeer gezellige en gemotiveerde groep jongeren die plezier hebben in zichzelf te ontwikkelen en als groep uitdagingen aangaan. Het is een unieke les die gebaseerd is op het krijgen van tools en het opdoen van ervaringen tijdens de persoonlijke ontdekkingsreis als danser en maker. Dit heeft al geresulteerd in succesvolle projecten en dansoptredens.

 

datum van publicatie: 12 juni 2023