over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 26 jan - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Yentl en de Boer

Modderkruipers/ Nationaal Theaterweekend

Muziek Grote Zaal €10,00

Ook dit jaar doet De Meerpaal weer mee aan het Nationaal Theaterweekend. In dit weekend vieren wij theater, en om dit voor iedereen toegankelijk te maken kost een theaterkaartje maar € 10,-. Er zijn drie dagen met elk een eigen genre; muziek, cabaret/toneel en jeugd/familie. Op de dagen zelf zijn ook leuke activiteiten en randprogramma’s eromheen. Binnenkort meer hierover!

Modderkruipers. Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie.

Yentl en de Boer en hun muzikanten zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling, vol grappige en ontroerende liedjes. Over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.

Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en talige liedjes.

Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdelige muzikale comedyserie ‘Yentl en de Boer de Serie’. Tussen alle lockdowns waren ze in het theater te vinden met de veelgeprezen voorstelling ‘De Kampvuursessies’, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.

🍴Theaterweekend Special!
Vooraf een hapje eten? Reserveer voor onze Theaterweekend Special en eet bijvoorbeeld een broodje hamburger met bacon, cheddar en tomatenchutney voor een tientje door hierboven op ‘Tickets’ te klikken. Tot snel!