over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 13 jan - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Wouter de Jong GEANNULEERD

Mindgym on tour

Theatercollege Grote Zaal €23,00

Deze voorstelling is afgelast vanwege de verlengde coronamaatregelen. We onderzoeken momenteel alternatieven. Met boekers van kaarten wordt binnenkort contact opgenomen.

Wouter de Jong brengt met ‘Mindgym on tour’ een interessant en succesvol theatercollege naar De Meerpaal. Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Mindgym zijn technieken om je mentale conditie op te krikken, want echt: hersenkwabben zijn net als een te dikke pens heel goed te trainen! 

Wouter de Jong transformeert De Meerpaal om tot zijn sportschool voor de geest en traint je brein.

  • Hoe zorg je voor meer veerkracht?
  • Hoe blijf je wendbaar en flexibel?
  • Hoe train je je aandachtspier en zorg je voor betere concentratie en focus?

Dit theatercollege is een proteïneshake voor je hersenen. Op naar meer effectiviteit en plezier in je werk en leven!

Wouter de Jong is bestsellerauteur van ‘Mindgym, sportschool voor je geest’, ‘Mindgym Work-outs’ en zijn nieuwste boek ‘Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids’.

In Mindgym on tour combineert Wouter wetenschappelijke inzichten met interactieve oefeningen en technieken om stressvolle, saaie of moeilijke momenten in je leven te verlichten, en om meer te genieten van de mooie momenten. De Jong laat op een enthousiaste manier zien waarom succes niet gelukkig maakt, maar geluk je wel succesvoller maakt.

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Ongeplaceerd (geen vaste stoelkeuze)
– Meer corona-info →