over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 21 apr - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Wouter Hamel

Little Torch

Muziek Kleine Zaal €24,00

Wouter Hamel’s komende theatertour speelt zich af in het schemerlicht. Met vaste krachten Thierry Castel en Sven Happel wordt het spanningsveld tussen het oude en moderne verkend: liedjes die achteloos bewegen tussen de jazzy Lounge Lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag.

  • “Little Torch is ongrijpbaar en fascinerend, nummers die gaan van klein waakvlammetje tot bosbrand.” – Musicmaker
  • “Hak’s gelaagde samples kleuren Hamels muziek maar zijn jazzy popsound is niet ondergesneeuwd, het resultaat fascineert en betovert” – Soundz

De shows maken volop gebruik van de theatersetting: met elektronische en akoestische instrumenten geven Hamel en zijn bandleden eigentijdse invloeden een romantische draai. Op sommige punten hoor je Wouter Hamel op zijn intiemst: zijn stem krijgt de ruimte om iedere lettergreep door je lichaam te laten tintelen.

Langzaam maar zeker ontkurkt het optreden van Wouter Hamel tot een opzwepende climax. Muziek met één been in het glansrijke, vlugge leven in de grote stad en met de ander in het zand op een tropisch paradijs, waar de golven je enkels strelen.

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie