over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 25 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

William Rutten

Theatercollege

Theatercollege Grote zaal €23,50

Een brutale tiener uit een klein dorpje maakt op eigen kracht zijn jongensdroom waar én wordt topfotograaf. Al op zijn twaalfde ontdekt William Rutten (1970) dat fotograferen zijn grote passie is. Wanneer hij een paar jaar later aan de slag gaat bij ‘Hitkrant’, slaagt hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen.

In dit bijzondere theatercollege vertelt William Rutten de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto’s. Daarnaast zal William uiteraard praten over fotografie: hoe krijg je ‘het perfecte plaatje’ en wat komt daar allemaal bij kijken?

Entertainmentindustrie
Fotograaf William Rutten focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist al hij vele grote sterren der aarde op de gevoelige plaat vast te leggen. Zowel op locatie als in zijn fotostudio in ‘s-Graveland komt hij beeld na beeld origineel en verrassend uit de hoek. Net als in zijn rol in het RTL4-programma ‘Het Perfecte Plaatje’.

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig