over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 4 mei - 14.00 uur

< alle voorstellingen

VOLGENS MIJ

i.s.m. Nat. Comite 4 en 5 mei

Grote Zaal €0,00

GRATIS EVENT voor de hele familie (10+) dat georganiseerd wordt door Provincie Flevoland, Nationaal Comité 4 en 5 mei, Kunstlinie Almere Flevoland, Theater ’t Voorhuys, Agora, De Meerpaal, Artifex, Stichting Theater Na de Dam

Een man die lipstick draagt wordt nagekeken. Een man in een jurk gaat echt te ver. Dat kan veranderen. Niemand vindt het nu nog raar dat vrouwen broeken dragen maar vroeger kon dat echt niet. Een vrouw in een broek werd nagekeken. En een vrouw in een korte broek ging echt te ver.Wat eerst gek was, kan heel normaal worden. En wat eerst normaal was, kan je later gek gaan vinden. Je blik verandert en dat lijkt misschien gek maar dat is eigenlijk heel normaal.

Provincie Flevoland heeft Theatergezelschap BonteHond gevraagd om in het kader van de Nationale Viering Bevrijding in Flevoland een voorstelling te maken met het thema ‘In vrijheid kiezen’. De voorstelling VOLGENS MIJ is van woensdag 1 tot en met zondag 5 mei te zien op verschillende locaties in de provincie Flevoland en op 4 mei dus in De Meerpaal in Dronten.

VOLGENS MIJ is een theatervoorstelling, een dansperformance, een stand-upshow, een concert en een Netflixserie ineen. In elke aflevering zie je de wereld door de ogen van iemand anders. Je komt erachter wat diegene denkt voelt en ziet. En wie weet, als je door iemand anders ogen kijkt verandert jouw blik misschien wel mee.

Een voorstelling met een speciaal gecomponeerde titelsong gemaakt door Sandra van Nieuwland, met een terugkerende ‘Wat voorafging in VOLGENS MIJ’ en alleen op 5 mei een spectaculaire vijfde aflevering in KAF (Almere). Mis het niet.

Speellijst
dinsdag 30 april: besloten in Theater ’t Voorhuys, Emmeloord
woensdag 1 mei: 16:00 en 19:30 uur in in Theater ’t Voorhuys, Emmeloord
donderdag 2 mei: 16:00 en 19:30 uur in Agora, Lelystad
zaterdag 4 mei: 14:00 uur in De Meerpaal, Dronten
zondag 5 mei: besloten in Kunstlinie Almere Flevoland

PARTNERS
Provincie Flevoland, Nationaal Comité 4 en 5 mei, Kunstlinie Almere Flevoland, Theater ’t Voorhuys, Agora, De Meerpaal, Artifex, Stichting Theater Na de Dam