over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 30 jan - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Viggo Waas

De Meestervoorspeller

Cabaret Kleine Zaal €20,50

Viggo Waas speelt ‘de Meestervoorspeller’. Maar wie is ‘de Meestervoorspeller’, welke gedaanten neemt hij aan, is het de profeet die komt vertellen over de Messias, orakelt hij over een betere wereld of vindt hij juist dat we onze kansen hebben verspeeld? Is de Meestervoorspeller Charles Aznavour of de joodse lijkensjouwer in de Tweede Wereldoorlog, is hij een nomade reizend door zijn eigen verleden, of een charlatan gebruik makend van de angst van mensen voor de toekomst… is hij alle vier?

Kijkt de Meestervoorspeller in de spiegel maar ziet hij iemand anders? Gelooft de Meestervoorspeller vooral in zichzelf? Is de Meestervoorspeller voorspelbaar? De Meestervoorspeller komt troost en onzekerheid bieden aan alle mensen. Een cabaret performance van Viggo Waas met voorspellende waarde.

Over Vigo Waas
De veelzijdige Waas, opgeleid als gymleraar, heeft er al een indrukwekkende carrière op zitten. Eind jaren tachtig richtte hij met Joep van Deudekom en Peter Heerschop de cabaretgroep NUHR op en won hiermee diverse prijzen. Als acteur was hij te zien bij theatercollectief De Ploeg, in de politieserie Spangen en in de feelgood-film Alles is Liefde. Bij het grote publiek werd hij bekend door zijn optredens in de radioprogramma’s Kopspijkers en Evers Staat Op. Daarnaast treedt hij op met zijn band, schrijft boeken en traint een voetbalteam.

Kom ook dineren in ons Grand Café! 

Wist je dat je voorafgaand aan de voorstelling heerlijk à la carte kunt dineren in De Meerpaal? Ons Grand Café kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Bekijk onze actuele menukaart of informeer naar de mogelijkheden. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Reserveer je tafeltje eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal (0321-388777) of per mail via info@servicepleindronten.nl.