over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 20 apr - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Forever 27

Van Ligten en Van der Poel

Muziektheater Grote Zaal €17,50

De muzikanten die stierven op 27-jarige leeftijd (o.a. Amy Winehouse, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Kurt Cobain), inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice Van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+) die er voor gekozen hebben een programma samen te stellen met songs van deze club 27 en daarmee het theater in te gaan. Zowel de verhalen achter de muzikanten als hun muziek zijn geweldige bouwstenen voor een inspirerend theaterconcert.

Erwin en Beatrice interpreteren de songs op een eigen manier. Het karakter en de herkenbaarheid van het stuk blijft bewaard, maar de muziek krijgt een extra dimensie door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem van Beatrice.

Forever 27 is een uniek concept dat qua bezetting klein is, maar muzikaal zeer groots. Door de intieme ambiance, de verhalen die verteld worden en het prachtige subtiele gitaarspel en soulvolle zang is Forever 27 een blijvende herinnering en hommage aan de fantastische musici die te vroeg afscheid namen en daarmee altijd jong blijven!

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50
Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?