over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

ma 29 apr - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Vadertje & Moedertje

Bonte Hond

Familie / Jeugd Grote Zaal €7,50

Wat ga jij in de meivakantie doen? Wij organiseren een leuk en leerzaam vakantie dagprogramma voor kinderen, met twee voorstellingen: Onder Water en Vadertje&Moedertje. Inclusief bijpassende workshops. Dit programma is door theatergezelschap Bonte Hond speciaal gemaakt voor kinderen en speelt alleen en exclusief in De Meerpaal in Dronten en KAF in Almere.

Vadertje & Moedertje (6+)
Deze voorstelling gaat over sprookjes en hoe deze middeleeuwse verzinsels nu nog steeds onze moraal en onze rolverdeling bepalen. Want sla bijvoorbeeld een willekeurige speelgoedfolder openen en wereld wordt je voorgeschoteld in roze en blauw, poppen en auto’s, meisjes en jongens. En zo is het, zo wordt ons dat vertel, al jaren en jaren en jaren.

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:
Kleine Zaal:
11.00 uur Voorstelling Onder Water
12.00 uur Workshop Onder Water
13.30 uur Voorstelling Onder Water
14.30 uur Workshop Onder Water

Grote Zaal:
15.00 uur Voorstelling Vadertje & Moedertje
16.00 uur Workshop Vadertje & Moedertje (maximaal 25 kinderen)*

Reserveren
Tickets per voorstelling: € 7,50 (incl. gratis workshop*), reserveer hier je tickets. 

Passe-partout
Wil je naar beide voorstellingen en beide workshops? Reserveer via onderstaande links een passe-partout voor slechts € 12,50.

*Aan de workshop die na Vadertje & Moedertje wordt gegeven aan kinderen die de voorstelling hebben bezocht, kunnen maximaal 25 kinderen meedoen. Aanmelden voor deze workshop kan alleen telefonisch: 0321-388777.