over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 31 mrt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Trijntje Oosterhuis GEANNULEERD

What The World Needs Now

Muziek Grote Zaal €29,50

Trijntje Oosterhuis schittert in De Meerpaal! Samen met een grote band – bestaande uit de beste muzikanten van Nederland – brengt ze het tijdloze Songbook van Burt Bacharach ten gehore. ‘What The World Needs Now Is Love, Sweet Love…’

Trijntje Oosterhuis bracht in 2006 haar eerste album uit in samenwerking met grootmeester Burt Bacharach. Voor Trijntje een droom die werkelijkheid werd. Het album werd binnen no-time multi-platinum. Er volgde nog een album, Trijntje tourde met Bacharach door Japan en verschillende optredens volgden. Op het North Sea Jazz van 2019 kwamen ze weer bij elkaar en de muzikale klik bleek nog steeds aanwezig. Ze besloten nog een album te maken: “Everchanging Times”. Opgenomen met het Metropole Orkest en geproduceerd door Vince Mendoza.

Burt Bacharach

De inmiddels 93-jarige Bacharach is een van de grootste componisten van zijn generatie. Liedjes als The Look Of Love, I Say A Little Prayer, That’s What Friends Are For, Raindrops Keep Fallin’, (They Long To Be) Close To You en vele andere stukken komen van zijn hand. Hij werkte onder andere samen met Dionne Warwick, Dusty Springfield, Aretha Franklin, Tom Jones en Elvis Costello. Zijn werk is uniek en kenmerkt zich door ijzersterke composities en melodieën.

Koop Kaarten →


Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig