over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 28 jan - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Nationaal Theaterweekend – dag 2

vrijdagavond

Muziek / Muziektheater Grote zaal €10,00

Het Nationaal Theaterweekend. Een grandioos initiatief; drie dagen in het laatste weekend van januari bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland. Iedereen kan voor slechts €10,- per persoon een theatervoorstelling bekijken.

De Meerpaal in Dronten is een van die vele locaties. We vieren eind januari 2022 het Theaterweekend nét een tandje extra met maar liefst vier avonden! We vieren een speciale kick-off-avond op donderdag 27 januari; vanaf dan is het tot en met zondag feest!

Iedereen kan met een lage entreeprijs op een laagdrempelige manier dichtbij naar het theater. Wat de programma-invulling wordt, blijft nog heel even geheim. Maar we hebben vier topvoorstellingen! Koop een kaartje en laat je verrassen!”
We garanderen kwaliteit maar blijven nog even cryptisch:
– We starten donderdagavond lachend!
– Op de vrijdagavond stapt de artiest even weg van ‘zijn brothers’ en brengt een uniek en theatraal muziekprogramma op het toneel.
Zaterdagavond gaan we verder met een cabaretier die de grote zaal van De Meerpaal lachsalvo’s bezorgt!

– We sluiten het Theaterweekend af op zondagmiddag met een damesformatie die eerder in De Meerpaal speelde. Een heerlijk concert op het Binnenplein!

Koop een kaartje voor één of alle vier de voorstellingen en geniet in januari van een heerlijk Theaterweekend!