over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 14 mrt - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Jeannine La Rose

Genoeg?!

Cabaret Kleine Zaal €22,50

Jeannine was dé verrassing tijdens onze Meerpaal Preview Night! De bezoekers waren zeer enthousiast over haar optreden, humor én geweldige stem. Kaartjes werden direct massaal gereserveerd door de bezoekers dus deze gaat zeker uitverkopen. Mis het niet!

Jeannine La Rose raakt iets in ons, wat we wel kennen maar vaak niet durven te voelen: Dat we er mogen zijn, met al onze mooie én minder mooie kanten. We zijn continu maar bezig om ons aan te passen aan wie we volgens de ander moeten zijn. Botoxen, detoxen, diëten, lippen vullen, aardig en interessant genoeg gevonden willen worden. Wanneer is het genoeg?!

Jeannine – bekend van musicalrollen in o.a. Color Purple, Tina de Musical en The Bodyguard – speelt in deze voorstelling geen rol maar is zichzelf en kent het gevoel van ‘anders’ zijn: ‘Ik hoor nergens bij. Als mix van zwart en wit, Surinaams, Afrikaans, Europees val ik tussen wal en schip. Soms te wit, soms te zwart, soms te dik maar helaas nooit te dun.’ Jeannine is kleurrijk. Ze emotioneert, verbindt, laat je dansen, laat je lachen en met haar stem raakt ze je tot diep in het hart. Cabaret met een lach, een brok in de keel en een gevoel van herkenning.