over ons
sluiten
0321 388 777
'Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!'
tickets

vr 25 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

The Stones versus The Beatles

Stones-fan

Muziek Grote Zaal €28,50

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon.

Van de makers van o.a. Motel Westcoast en The Best of Britain met een topcast: Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni, Maarten Molema, Hubert Heeringa, Edward Reekers, Manny Angeletti en Peter Karko.

Koop jij kaarten voor het Stones- of Beatlesvak?

De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: koop jij een kaart voor het Stones- of Beatlesvak? Tijdens de voorstelling worden ook verhalen van Nederlandse betrokkenen verteld bij de legendarische optredens die zowel The Rolling Stones als The Beatles in ons land gaven. De Stones in het Kurhaus, wat hen mede daardoor wereldwijde roem en het imago van grootste rock ‘n’ roll band ter wereld opleverde, en de Beatles in de Veilinghal te Oostblokker, voorafgegaan door een hectische tocht door de Amsterdamse grachten.

Let op: dit is het STONES-vak.
Ben jij een Beatlesfan? Zorg dan dat je in het Beatles-vak terecht komt.

 

Kom ook dineren in ons Grand Café! | à la carte of driegangen Theatermenu

Wist je dat je voorafgaand aan de voorstelling heerlijk à la carte kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen.  Bekijk onze actuele menukaart of informeer naar de mogelijkheden. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Reserveer je tafeltje eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.

Geniet na afloop van rockhits van Extra Ordinary!