over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 15 okt - 14.00 uur

< alle voorstellingen

The Showman is Coming (Ierland)

Een muzikaal spektakel geïnspireerd op Moulin Rouge, P.T. Barnum en The Greatest Showman

Show Grote Zaal €32,50

‘The Showman is Coming’ combineert de passie van ‘Moulin Rouge’, het spektakel van ‘Barnum’ en de energie van The Greatest Showman tot een bruisend variété.  De internationaal gerenommeerde zanger Peter Corry en zijn bonte circusgezelschap brengen een energieke show met een mix van iconische liederen, waaronder Sweet Dreams, Babooshka, The Red Rose Cafe en The Show Must Go On. Welcome to Dronten, Peter!

De pers over The Showman is Coming:

  • “This show is where burlesque, circus, Bollywood, cabaret and opera meet to create something special.” – The London Times

Circusacts op hoogte die het publiek in vervoering brengen, spectaculaire dans en prachtige zang in uiteenlopende genres wisselen elkaar in hoog tempo af. Natuurlijk  zal de vrouw met de baard niet ontbreken in dit onstuimige circus onder leiding van spreekstalmeester Peter Corry. En passant worden we deelgenoot van de onuitgesproken liefde van een verlegen clown, de strijd van de circusdirecteur met een dramatisch verlies en de kracht van een vrouw – die door haar familie is verstoten- om boven het vooroordeel uit te stijgen en haar dromen te vervullen.

🍴Brunch!
Reserveer & geniet vanaf 11.30 uur van een overheerlijke brunch voorafgaand aan de voorstelling. De brunch reserveer je wanneer je hierboven op ‘Tickets’ klikt. Tot snel!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie