over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 9 dec - 20.15 uur

< alle voorstellingen

The Originals

Eindejaars Songference 2017

Muziek Grote Zaal €22,50

The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles. Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band al jarenlang ieders muzikale hart op festivals, feesten en via de radio. In de Eindejaars Songference 2017 blikken The Originals muzikaal terug op het afgelopen jaar. De band zet de meest opvallende gebeurtenissen uit het nieuws, de sport en de politiek ter plekke om in muziek. Natuurlijk komen uw persoonlijke  hoogtepunten ook voorbij!

Aan de hand van anekdotes, korte gesprekken en muzikale dilemma’s bepaalt de zaal wat de band gaat spelen. Iedere voorstelling is dus nét even anders. Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, eigenzinnige  humor, opvallende visuals, de nodige instrumentale acrobatiek en hun stralend roze pakken bij op en je bent verzekerd van 100% interactief muzikaal spektakel!

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50
Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.