over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 20 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

The Bluebettes

Toen was geluk...

Muziek Grote Zaal 1e Rang €22,00

‘Toen was geluk…’ is het nieuwe liedjesprogramma van The Bluebettes en staat bol van de nostalgie. De voorstelling herbergt de mooiste liedjes uit de jaren ’40 t/m de jaren ’60. Heerlijk om bij weg te dromen, zachtjes mee te neuriën of uit volle borst mee te zingen. Bovenal: liedjes die bij iedereen in de zaal een vertrouwd gevoel oproepen.

Zowel Nederlandstalig als Engelstalig repertoire passeert de revue: van ‘Toen was geluk heel gewoon’ tot het mooiste van Annie M.G. Schmidt/Harry Bannink en van de vrolijke rock ’n roll van The Beatles tot de mierzoete meerstemmigheid van The Everly Brothers. Hoewel de leden van The Bluebettes in de jaren ’70 en ’80 ter wereld kwamen, hebben ze een enorme voorliefde voor de muziek uit de tijd van hun ouders en zelfs grootouders. ‘Toen was geluk..’ wordt gebracht met een flinke portie humor, enthousiasme, interactie en gezelligheid. Zak weg in het rode pluche en laat de herinneringen maar bovenkomen!

The Bluebettes bestaan uit: Geraldine Swartjes (gitaar en zang), Chantal de Haan (bas en zang), Anna Hoekstra (drums en zang), Esther Groenenberg (toetsen en zang) en Arlette Swartjes (zang). 

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)