over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 15 jun - 20.15 uur

< alle voorstellingen

The Best of Britain

The Fifth - Jubileumtournee

Muziek Grote zaal €27,50

De uitermate succesvolle theaterformatie The Best of Britain speelt met The Fifth een jubileumtournee! In een spectaculair jubileumprogramma met de allergrootste hits van Engelse bodem zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel neer.

Muziek van The Beatles tot Coldplay – en ongeveer alles daar tussenin – passeert de revue en biedt een feest van herkenning! The Best of Britain brengen een show vol nostalgie en met een aantal recente wereldhits. Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten. Samen met vijf topmuzikanten brengen zij de allergrootste hits uit Great Britain!

Sommige bezoekers zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten.

Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten. De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain!

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig