over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 29 apr - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Symphonic Rock Night – The Second Chapter

Tim de Jong e.a.

Concert / Muziek / Theaterconcert Grote Zaal €27,50

Na vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug met een spectaculaire show: ‘The Second Chapter’. De band presenteert in De Meerpaal een geheel nieuwe set met songs van onder andere Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.

Het gezelschap Symphonic Rock Night bestaat uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen Zij zorgen voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘In The Cage’ van Genesis en ‘Crime of the Century’ van Supertramp. Klassiekers als ‘Kayleigh’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Wish you were here’ ontbreken ook niet. Negen topmuzikanten in een, qua licht en geluid, adembenemende show.

Koop kaarten →


Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig