over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 29 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Slagerij van Kampen

Toccata da Fuga

Muziek Grote Zaal €29,50

GEZIEN DE CORONA MAATREGELEN IS DEZE VOORSTELLING HELAAS AFGELAST. WIJ INFORMEREN BEZOEKERS Z.S.M. OF DEZE VOORSTELLING VERPLAATST WORDT. Een vriendelijk verzoek: Bewaar je ticket, geniet later.  

De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. De overweldigende oerdrift van de drums, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Toccata Da Fuga

Slagerij van Kampen begon ooit met een ontdekkingsreis van wat de wereld op het gebied van muziek zoal te bieden heeft en wat het met ons doet. De nieuwe show heeft als titel Toccata Da Fuga, ‘aangeraakt door vlucht’. Als we alleen al kijken naar wat de muziek, de ritmes, uit die andere werelden bijgedragen hebben aan onze Hollandse traditionele muziek dan zien we weer dat de wereld eigenlijk grenzeloos zou moeten zijn, dat we open moeten staan voor al het moois dat de planeet ons biedt. Deze show is een indrukwekkende muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Lang leve de verscheidenheid!

Na afloop kan het publiek in de foyer nagenieten met De Meerpaal Malletband.

Kom ook dineren in ons Grand Café!  

Wist je dat je voorafgaand aan de voorstelling heerlijk à la carte kunt dineren in De Meerpaal? Ons Grand Café kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen via 0321 388 777 of mailen naar info@servicepleindronten.nl.