over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 7 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan

Mannen Huilen Niet

Muziek / Muziektheater Grote zaal €24,00

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd! Ze gaan de uitdaging met elkaar aan in ‘Mannen Huilen Niet’. De kleine chansons van Sjors worden in een compleet ander jasje gestoken door Tommie. En Sjors duikt dan weer in het repertoire van Tommie, maar dan wel met het bekende sausje van Sjors.

De herkenbaarheid blijft maar wel authentiek. Hoe klinkt ‘Leef’ van Hazes in een Frans jasje à la Brel gezongen door Sjors? En hoe pakt Tommie het Shaffy-repertoire aan? Zingen de heren samen ‘Barcelona’ uit De Beste Zangers en door welke helden hebben beide mannen zich laten inspireren?

Sjors van der panne en Tommie Christiaan brengen een muzikale show waarbij de zangers ook thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar bespreken. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst? Dat alles komt voorbij in de voorstelling ‘Mannen huilen niet!’

Koop kaarten →

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig