over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 9 apr - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Simone Kleinsma

SIMONE! One Woman Show

Muziek Grote Zaal €28,00

Na twee succesvolle eigen shows en veelvuldig geprezen hoofdrollen in musicals is Simone Kleinsma terug in de theaters met een nieuw solo programma. Een buitenkans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen. In deze intieme voorstelling komen ze allemaal samen: de zangeres, de musical ster, kleinkunstenaar en actrice. Maar bovenal de vrouw zelf: in deze kleine show is Simone persoonlijker dan ooit.  Begeleid door Bernd van de Bos op de vleugel haalt Simone vroege herinneringen op, deelt  ze haar dromen, maar ook haar onzekerheid en verdriet.  Zingend en spelend verklaart ze de liefde, mijmert, grapt, vervloekt en klapt uit de school. Lang gekoesterde liedjes worden afgewisseld met gloedvolle nieuwe teksten die liefdevol en genadeloos verwoorden waar Simone nu staat. Een compleet en actueel portret van een gerijpte ras artiest die reflecteert op hoe ze tot nu toe geleefd heeft.  En die, als ze het zelf voor het zeggen heeft, nog een heel leven heeft te gaan. De titel van het programma vat de inhoud volgens ons prima samen. Dit is Simone, met een uitroepteken. Wees welkom dus, bij  …. Simone!

(H)eerlijke gerechten uit eigen regio!
Een volledige avond uit? Kom voorafgaand aan de voorstelling dineren in ons Grand Café! Op het menu staan verschillende heerlijke gerechten. De wijn die geschonken wordt, is met zorg geselecteerd door Gavi Wijnkopers uit Dronten. Het vlees is afkomstig van Keurslager Klaver, eveneens uit Dronten. Mede daardoor ontstaat er een culinair aanbod uit eigen regio!

Het theaterdiner is er al vanaf €22,50 euro per persoon. Vanaf 18.00 uur, eerder mag natuurlijk ook, kunt u dan genieten van een 3-gangen diner in ons Grand Café. Wij zorgen er dan voor dat u op tijd klaar bent voor de voorstelling. U kunt het diner reserveren via horeca@meerpaal.nl of via 0321 – 388 777. U bent van harte welkom!

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?