over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 30 nov - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Schuld (12+)

Wieneke Remmers, Ridder van Kooten, e.a.

Familie / Musical Grote Zaal

Thrillermusical Schuld gaat over een school waar drie jongeren kort na elkaar zelfmoord plegen. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Op dezelfde school krijgt Tess een briefje dat alles verandert: ‘Jij bent de volgende!’ Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

Beleef Schuld nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. ‘Schuld’ wordt gemaakt door het team van de thrillermusicals BOY 7, Vals en Shock.

Covermodel

Komt jouw gezicht voorop de cover van Mels nieuwste boek? Voorafgaand aan de voorstelling kunnen bezoekers deelnemen aan de covermodelwedstrijd!

Infotainment

De Meerpaal Welzijn zal rondom deze voorstelling met ‘Infotainment Junior’ aanhaken op de actuele thema’s pesten en zelfmoord.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.