over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 19 nov - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Rundfunk

Todesangstschrei

Cabaret Grote Zaal €25,00

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. De heren keren terug naar het theater en staan voor het eerst in De Meerpaal met hun gloednieuwe voorstelling Todesangstschrei.

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld, is het EINDELIJK tijd om op eigen benen te staan. Genieten van het leven! Totdat er een oude, smerige vriend op de loer ligt. Eentje die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat ie elke seconde dichterbij komt.

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

In de pers:

  • ‘Het maakt ook deze tweede show tot ijzersterk en spannend cabaret.’ – De Volkskrant ★★★★
  • ‘Sublieme timing, naadloos samenspel en goed uitgedachte details’ – Parool ★★★★
  • Van de Velde en Van Kalmthout beheersen hun stijl tot in de puntjes’ – Trouw ★★★★
  • ‘De voorstelling is opvallend scherp gesneden, de timing is perfect, het tempo moordend, de grapdichtheid hoog.’ – NRC ★★★★
  • ‘Wanneer je je bij Wachstumsschmerzen hebt vermaakt, dan ben je bij Todesangstschrei zeker opnieuw aan het juiste adres.’ – De Telegraaf ★★★
  • ‘Rundfunk slaagt er (opnieuw) in het genre naar een hoger plan te tillen.’ – Theaterkrant
Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)