over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 8 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Roué Verveer

Zo goed als nieuw

Cabaret Grote zaal 1e Rang €24,50

Roué Verveer is een cabaretier die nergens problemen in ziet, daar grappen over maakt en zo elke zaal plat speelt. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis. Niet voor niets behoort Verveer al jaren tot de grote jongens in cabaretland.

‘Zo Goed Als Nieuw’, zijn negende avondvullende programma, wordt weer op-en-top Roué. Niks geen gekke dingen, gewoon zoals je hem gewend bent: optimistisch, vrolijk en hilarisch. Zet je schrap voor een zo goed als nieuwe portie vlijmscherpe humor, slimme improvisaties, genadeloze zelfspot en hier en daar een kritische noot. Alvast warmdraaien? Beluister dan de eerdere shows van Roué Verveer op Spotify.

“Binnen negen dagen twee keer optreden in de Ziggo Dome en twee keer in Afas Live. Geen popster die het cabaretier Roué Verveer kan nazeggen” – Het Parool

Zijn zalen zitten vol, zijn big smile spat regelmatig van het tv-scherm, hij heeft met zijn boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan en stond 10 keer in een uitverkochte Ziggo Dome met Gabbers. Het moge duidelijk zijn: Cabaretier en stand-upper Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld!

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)