over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 15 feb - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Romy Monteiro

All At Once

Theaterconcert Grote Zaal

‘All At Once’ staat synoniem voor de carrière van Romy Monteiro. Na haar grote doorbraak in The Voice of Holland en The Bodyguard is Romy nu met haar eigen concert terug in het theater! Met een waanzinnige live band zingt ze de songs van haar muzikale helden en eigen album.

Romy Monteiro: All At Once

Ineens was alles er in het leven van Romy Monteiro: de ontdekking van haar muzikale talent in The Voice of Holland, de hoofdrol in musical The Bodyguard, een televisiecarrière, a star was born! Tegelijkertijd ontmoette ze de liefde van haar leven en werd ze ten huwelijk gevraagd. In haar theaterconcert vertelt Romy hoe ze de snelle bekendheid heeft ervaren. Want wat doet het met je als alles tegelijkertijd komt op zo’n jonge leeftijd? Aan de hand van haar favoriete songs laat Romy tijdens de show steeds meer van zichzelf zien én horen!

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.