over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 9 feb - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Richard de Leth/OERsterk

OERsterk TheatertOER

Theatercollege Kleine Zaal €24,50

🍴 Maak je avond uit compleet!

De voorstelling is volledig uitverkocht, maar een plekje reserveren in ons Grand Café voor een diner vooraf is nog altijd mogelijk. Reserveer je tafel of borrelplank via onderstaande buttons. Let op: reserveren voor een diner of borrelplank kan tot 24 uur voor aanvang. Tot snel!

Diner vooraf reserveren


Liever gezellig nazitten met een borrelplank?

Borrelplank vooraf reserveren

 

Hoe komt het dat we de gebruiksaanwijzing van ons mobieltje beter kennen dan van ons eigen lichaam? Het resultaat is dat de moderne mens steeds dikker, zieker en zwakker wordt. Het is tijd voor verandering. In de OERsterk TheatertOER geeft bestsellerauteur drs. Richard de Leth inzicht in de handleiding van jouw lichaam. Hij laat je zien met welke simpele stappen jij je gezondheid kunt versterken. Geen taaie kost, maar een ontspannen avond met essentiële leefstijlkennis, anekdotes en grappige verhalen. Is je lijf je lief, leef dan preventief.

Richard de Leth besloot na zijn doctoraal geneeskunde zijn witte jas aan de wilgen te hangen. Hij wist alles over ziektes en de dood, maar niets over optimale gezondheid en het leven. Hij volgde diverse holistische opleidingen en ging in binnen- en buitenland op ontdekkingsreis. Hij leefde elf dagen als oermens in de Spaanse Pyreneeën, beklom in korte broek met Wim Hof de Kilimanjaro en ging zelfs in training bij de special forces.

Het resultaat is het leefstijlplatform OERsterk, waarmee hij met zijn team vijf miljoen mensen naar een beter leven wil begeleiden. Richard is auteur van 11 bestsellers (500.000 exemplaren verkocht), veelgevraagd spreker en host van de OERsterk Podcast waarin experts, pioniers en dwarsdenkers een podium krijgen. Hij is diverse keren in nationale media te gast geweest en stond in 2022 in een uitverkocht DeLaMar Theater. Het is zijn missie dat ieder mens de juiste kennis en vaardigheden heeft voor een optimale zelfzorg.

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie