over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 4 okt - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Rapunzel de Musical (4+)

Met Sita Vermeulen

Familie / Jeugd / Musical Grote Zaal €22,50

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne dit seizoen Rapunzel de Musical naar het theater. In deze voorstelling komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, alle betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

Het verhaal
Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!
Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer.

Al vele jaren op rij zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment échte publiekstrekkers. Door de humor krijgen de bekende sprookjesverhalen een grappige twist, waardoor de voorstelling leuk is voor de hele familie! In 2022 werd Belle en het Beest De Musical van Van Hoorne Entertainment zelfs bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical.

Leuk: download hier de Rapunzel aftelkalender. Hoeveel nachtjes slapen nog tot 4 oktober?

Kleurwedstrijd! Download hier de Rapunzel kleurplaat. Kleur hem zo mooi mogelijk in. Lever hem voor aanvang in op het Serviceplein. We verloten op 4 oktober een mooi Rapunzel cadeau onder de inzenders uit het publiek.

Smulmenu!

Reserveer ons Smulmenu en geniet na afloop van de voorstelling van overheerlijke poffertjes. Het Smulmenu reserveer je via onderstaande knop. Tot snel!

Reserveer hier het smulmenu

 

 

 

 

 

 

 

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie