over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 21 feb - 14.30 uur

< alle voorstellingen

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte hand

Een hartverwarmende familiemusical

Familie / Jeugd / Musical Grote Zaal €24,00

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand en laat je verwonderen door een verhaal vol vriendschap, avontuur en de leukste liedjes. Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. 

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand? Er is geen specifiek leeftijdsadvies voor deze voorstelling.

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie