over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 15 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Phil Bee

With a little help from my friends

Muziek Grote Zaal 1e Rang €22,50

Phil Bee brengt al dertig jaar blues en soul in binnen- en buitenland. In ‘With a little help from my friends’ neemt de winnaar van The Voice Senior 2021 je mee naar de jaren ‘60/’70 met eigen versies van covers én eigen nummers van één van zijn zeventien albums.

Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst en ondersteund door een superstrakke band van Nederlandse topmuzikanten.

Winnaar The Voice Senior
Phil Bee speelt al meer dan 30 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofeekast diverse Dutch Blues Awards en prijzen voor beste zanger, beste CD, beste band wordt hij beschouwd als één van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Met die bagage schreef hij zich in voor ‘The Voice Senior 2021’. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk in de finale het stemmende publiek, weggeblazen. Unaniem vond men Phil de terechte winnaar, in, wat de redactie bestempelde als, de sterkste editie van alle jaargangen.

Koop kaarten →

 

Fotograaf: Dave van Hout

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)