over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 29 feb - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Peter Pannekoek

DNA (reprise)

Cabaret Grote Zaal €27,50

Een bejubelde voorstelling over nalatenschap, het vermogen om te verbeelden en een ode aan het theater.

Peter Pannekoek is weer terug met DNA, en dit keer komt hij ook naar Dronten! Deze voorstelling is populairder dan ooit, dus wees er snel bij voor het te laat is. De voorstelling was eerder al maanden van tevoren uitverkocht en werd door pers en publiek lovend ontvangen. Volgens het Parool is het zelfs ‘het voorlopig hoogtepunt uit zijn carrière’.

Peter behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In 2021 verzorgde hij de Oudejaarsconference waarin hij met Pauperkabouter een nieuw landelijk begrip introduceerde en waarna mensen nooit meer hetzelfde naar fietsknopjes keken. Met zijn theaterprogramma Later was alles beter won Peter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast.

  • “Een verhaal vertellen kun je wel aan hem overlaten. Pannekoek is een van de besten, zo bewijst hij met ‘DNA’.” – NRC ★★★★
  • “Grapdichter kan een voorstelling van een uur en twintig minuten bijna niet zijn.” – Volkskrant ★★★★
  • “Peter Pannekoek is magistraal en grenzeloos hard in zijn nieuwe voorstelling.” – Algemeen Dagblad ★★★★
  • “Voor de souplesse waarmee Pannekoek het publiek anderhalf uur aan zijn lippen laat hangen intussen niets dan lof.” – Trouw ★★★★

🍴Maak je avond uit compleet!
Kom vooraf gezellig dineren in ons Grand Café! Reserveer je tafel (of borrelplank!) wanneer je hierboven op ‘Tickets’ klikt. Tot snel!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie

 

🍴 Tickets besteld, maar vergeten te reserveren voor het theaterdiner en/of borrelplank? 

Reserveer het alsnog via onderstaande buttons. Dit kan tot 24 uur voor aanvang. Betalen hoeft nog niet, dat doe je pas op de avond zelf. Wij zorgen ervoor dat je heerlijk ontspannen kunt genieten van lekkernijen van onze chefkok én dat je op tijd in de zaal kunt plaatsnemen.

Theaterdiner reserveren →

 

Borrelplank reserveren →