over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 28 mei - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het strand

Familie / Jeugd / Show Grote Zaal €19,50

Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar De Meerpaal voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur in Peppa Pig Live!

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Een feestelijk uitstapje
Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Koop kaarten →

Lekker smikkelen: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is na afloop van deze voorstelling geopend en we verrassen je met… poffertjes! Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je poffertjesplek meteen mee! Lekker voor de kids én hun papa’s en mama’s, opa’s en oma’s. ‘Het poffertjesmenu’ kost €10,- voor kinderen en €15,- voor volwassenen, meer informatie lees je hier.

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs exclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig