over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 18 mei - 14.00 uur

< alle voorstellingen

Peppa Pig Live! (2+)

Peppa op avontuur

Familie / Jeugd Grote Zaal €20,00

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen terug naar ons theater met de spiksplinternieuwe familievoorstelling Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur!

Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor.

Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen.

Ga op de foto met Peppa
Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou! Dronten <3 Peppa!

🍴Smulmenu!
Indien er een Smulmenu beschikbaar is bij deze voorstelling, zal dit te reserveren zijn wanneer je hierboven op ‘Tickets’ klikt.

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie