over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 30 nov - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Op Sterk Water

Kerst op Sterk Water (try-out)

Cabaret Kleine Zaal €21,00

Dit jaar komt de inmiddels traditionele Kerst-Op-Sterk-Water Show naar Dronten! Bereid je samen met Maaike, Dave & Daniel voor op een decembermaand vol cadeaus, oma’s, sjoelen en meer van die gezelligheid. Geniet van de compleet geïmproviseerde voorstellingen van Op Sterk Water, waarin jullie, het publiek, de inhoud bepalen.

Misschien spelen ze een scene over het nieuwe recept voor de kerststol van bakker Tietema, een hartverscheurend lied over de geschiedenis van het Het Grote Kabouterbos, of over hoe tante Annie haar Audi per ongeluk in het Ketelmeer parkeerde. Op Sterk Water speelt de gekke, grappige, en soms gênante momenten uit het leven in Dronten en daarbuiten in hun hilarische improvisaties. Met Dave Luza, Maaike Martens, Daniel Koopmans en met op de piano: Sacha Hoedemaker.

Deze kerstvoorstelling belooft een avond vol verrassingen, humor en onvergetelijke momenten te worden. Mis het niet – reserveer nu je tickets en maak je klaar voor een kerstfeest dat je nog lang zal heugen!

All you want for Christmas is Op Sterk Water! ​Op Sterk Water is al 25 jaar dé toonaangevende cabaretgroep als het gaat om improvisatietheater. Elke show anders en toegespitst op het publiek, maar altijd muzikaal en bovenal hilarisch.