over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

ma 29 apr - 11.00 uur

< alle voorstellingen

Onder Water

Bonte Hond

Familie / Jeugd Kleine Zaal €7,50

Wat ga jij in de meivakantie doen? Wij organiseren een leuk en leerzaam vakantie dagprogramma voor kinderen, met twee voorstellingen: Onder Water en Vadertje&Moedertje. Inclusief bijpassende workshops. Dit programma is door theatergezelschap Bonte Hond speciaal gemaakt voor kinderen en speelt alleen en exclusief in De Meerpaal in Dronten en KAF in Almere.

Onder Water (8+)
In de voorstelling Onder Water draait alles over opscheppen en jezelf zijn. Het verhaal gaat over de provincie Flevoland die heeft gewonnen. Flevoland heeft alle andere provincies achter zich gelaten en is de beste provincie van heel Nederland geworden. En de hoofdprijs is: de Keizer van China. Er komt belangrijk bezoek naar de klas om een speciale China-Flevoland-Dag voor te bereiden. Maar wat gebeurt er als je bang bent dat je provincie niet mooi, leuk en bijzonder genoeg is? Een voorstelling over opscheppen en jezelf zijn.

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:
Kleine Zaal:
11.00 uur Voorstelling Onder Water
12.00 uur Workshop Onder Water (zit in de prijs van de voorstelling inbegrepen en is alleen voor kinderen; hiervoor hoef je je niet apart aan te melden.

Grote Zaal:
15.00 uur Voorstelling Vadertje & Moedertje
16.00 uur Workshop Vadertje & Moedertje (maximaal 25 kinderen)*

Reserveren
Tickets per voorstelling: € 7,50 (incl. gratis workshop*), reserveer hier je tickets. 

Passe-partout
Wil je naar beide voorstellingen en beide workshops? Reserveer via deze link een passe-partout voor slechts € 12,50.

*Aan de workshop die na Vadertje & Moedertje wordt gegeven aan kinderen die de voorstelling hebben bezocht, kunnen maximaal 25 kinderen meedoen. Aanmelden voor deze workshop kan alleen telefonisch: 0321-388777.