over ons
sluiten
0321 388 777
wachtlijst

vr 25 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Bee Gees Forever – You Should Be Dancing

Winnaars van The Tribute – Battle of the bands

Muziek Grote Zaal €39,50

Deze voorstelling is uitverkocht. Maar niet getreurd; op 8 mei 2025 komt Bee Gees Forever terug naar De Meerpaal! Bestel hier je tickets!

Inmiddels kent heel Nederland ze, want de afgelopen winter verrasten ze iedere zaterdagavond weer tijdens hun deelname aan ‘The Tribute – Battle of the Bands’ én….ze zijn dé winnaar geworden! Met in de finale 3 maal een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen 3 seizoenen! En dan nu trekken ze meteen al de theaters in!

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen….en dat werd hoog tijd!

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan!